nlNetherlands  enEnglish  deGerman   esSpanish   itItalian   frFrench  daDanish 

WELKOM BIJ
EUROFAR INTERNATIONAL B.V

Ervaring van een oud-stagiair

Eurofar International is voor mij de eerste kijk in het internationale bedrijfsleven geweest. Als 3dejaars HBO student werkte ik hier mijn eerste stageplek af. Een beetje spannend maar wel heel benieuwd kwam ik in een jong en gemotiveerd team terecht. Mijn verwachtingspatroon was blanco aangezien ik nog nooit in een internationaal opererende organisatie heb gewerkt. Dit maakte het extra spannend.Al snel klikte het binnen het team en werden cases en problemen efficiënt opgelost. Vooral doordat er op dezelfde afdeling nog een stagiair meedraaide ervaarde ik dat als handig. We liepen vaak tegen dezelfde leermomenten aan en als studenten onder elkaar ervaar je bepaalde situaties toch anders dan fulltimers.Eveneens was het fijn dat het een flexibele werkomgeving was.

Qua werkzaamheden was het zeer divers en soms hectisch: het maken van investeringsselecties, de inkoop van diensten, legalisatie van documenten en het verwerken van gegevens tot bruikbare informatie. Veel van de werkzaamheden gaan buiten de theorieboeken om waardoor ik een hoop nieuwe dingen geleerd heb.
Al om al een drukke maar leerzame periode, ik heb nu een goed inzicht gekregen van wat verwacht wordt binnen een groot internationaal opererend bedrijf.

 

Vacature

 

Student Grafische Vormgeving gezocht voor leuke stage in een Internationale onderneming in Tilburg

Wie zijn wij?

Eurofar International B.V. is een sterk groeiende internationale handelsonderneming die zich specialiseert in productie en export van tuinmeubelen. Met productiefaciliteiten in Vietnam, China en Indonesië en een sales office in Tilburg geldt dit bedrijf als een wereldwijd en vooruitstrevend bedrijf. Zo bevinden de klanten zich onder andere in: de EU, VS, Australië en Zuid-Afrika. Daarnaast staat een duurzame productieketen hoog in het vaandel. Het bedrijf kent een open, praktijkgerichte bedrijfscultuur, waardoor gemakkelijk meerdere aspecten van een internationaal opererend bedrijf verkend kunnen worden.
 

Functie profiel

Wij zijn op zoek naar een meewerkstudent het fotograferen van product platforms. Is fotografie een grote passie, ben je leergierig en creatief, dan is deze stage echt iets voor jou! Een eigen inbreng en creativiteit zijn gewenst en kunnen een belangrijke factor vormen voor het resultaat. 


Jouw werkzaamheden:

 

- Fotograferen van de producten

- Bewerken van de foto’s en klaar maken voor publicatie

- Creatief meedenken over de invulling van de brochure en de website

- Kennismaking met verkoop- en marketing activiteiten

- Verzorgen van de content (visueel) voor de bedrijfssoftware
 

Functie eisen

- Je volgt een MBO of HBO-opleiding met studierichting Grafisch vormgeven / fotografie, of iets vergelijkbaars

- Je kunt werken met Adobe Photoshop

- Je bent leergierig

- Je houdt van aanpakken
 

Wat bieden wij

Een marktconform stagevergoeding en een leuke stage bij een no nonsense bedrijf.
Wij ontvangen graag je C.V. en een  motivatie via HR@eurofar.nl