nlNetherlands  enEnglish  deGerman   esSpanish   itItalian   frFrench  daDanish 

WELKOM BIJ
EUROFAR INTERNATIONAL B.V

Ervaring van een oud-stagiair

Eurofar International is voor mij de eerste kijk in het internationale bedrijfsleven geweest. Als 3dejaars HBO student werkte ik hier mijn eerste stageplek af. Een beetje spannend maar wel heel benieuwd kwam ik in een jong en gemotiveerd team terecht. Mijn verwachtingspatroon was blanco aangezien ik nog nooit in een internationaal opererende organisatie heb gewerkt. Dit maakte het extra spannend.Al snel klikte het binnen het team en werden cases en problemen efficiënt opgelost. Vooral doordat er op dezelfde afdeling nog een stagiair meedraaide ervaarde ik dat als handig. We liepen vaak tegen dezelfde leermomenten aan en als studenten onder elkaar ervaar je bepaalde situaties toch anders dan fulltimers.Eveneens was het fijn dat het een flexibele werkomgeving was.
Qua werkzaamheden was het zeer divers en soms hectisch: het maken van investeringsselecties, de inkoop van diensten, legalisatie van documenten en het verwerken van gegevens tot bruikbare informatie. Veel van de werkzaamheden gaan buiten de theorieboeken om waardoor ik een hoop nieuwe dingen geleerd heb.
Al om al een drukke maar leerzame periode, ik heb nu een goed inzicht gekregen van wat verwacht wordt binnen een groot internationaal opererend bedrijf.

Vacature

Werkervaring stage

Wij zoeken: Stagiair(e) Bedrijfsvastgoed / Economie

Wie zijn wij?

Wij zijn actief bezig met het vinden en aankopen van bedrijfsvastgoed i.v.m. voorraadbeheer. Er wordt gezocht naar objecten (zowel nieuwbouw als bestaande bouw) die als functie hebben om de voorraad op te slaan en een bijdrage leveren aan de strategische uitgangspunten die wij op het moment voor ogen hebben.

Processen waar de student een actieve en gewaardeerde bijdrage in kan leveren zijn: het bezighouden met selectiecriteria, het bestuderen van bestemmingsplannen, het zoeken naar aantrekkelijk bedrijfsvastgoed, en beheer van het huidig onroerend goed. Eveneens zal de student bijdragen aan het omzetten van gegevens tot bruikbare management informatie ten behoeve van het management van het bedrijf.

Functieomschrijving

Van de student wordt verwacht dat deze een bijdrage gaat leveren in het beheer van ons onroerend goed, het zoeken van panden die voldoen aan de selectiecriteria, het bezichtigen van panden, en het bestuderen van huurcontracten (mogelijk ook koopcontracten). Daarnaast spelen de economische aspecten van het beheer en juridische factoren een rol in deze stage. Je zal in contact komen met gemeentes en makelaars, en je bevindingen overleggen met het management.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ervaringen met onroerend goed zijn een pre, maar geen noodzaak. In samenspraak met de student kan er waar nodig flexibel omgegaan worden met zijn/haar planning. Ook werkstudenten die een half jaar aan hun C.V. willen werken, naast hun opleiding, zijn welkom.

Wij zoeken studenten die aan de volgende eisen voldoen:

  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt een 'hands on' mentaliteit en pakt graag diverse werkzaamheden op
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent flexibel m.b.t. afwisselende werktijden
  • Basiskennis van Excel is wenselijk
  • Enthousiasme en interesse wanneer het om onroerend goed  en economie gaat

Wij bieden

De student zal een vaste bedrijfsbegeleider aangesteld krijgen, welke voortgangsgesprekken met de student zal houden. Het bedrijf kent een open, praktijkgerichte bedrijfscultuur, waardoor gemakkelijk meerdere aspecten van een internationaal opererend bedrijf verkend kunnen worden. Wanneer jij graag wil bijdragen aan de resultaten van onze organisatie en het bovenstaand profiel goed bij je aansluit twijfel dan niet en reageer gerust.

Wij ontvangen graag je C.V. en motivatie via info@eurofar.nl

Studierichting:    Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
•    Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
•    Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing